Αρχισαν τα όργανα...ΑΠΕΙΛΕΣ εναντίων Δημοσιογράφων στη ΚΟΡΙΝΘΙΑ


Περίεργα και αρκετά προκλητικά μηνύματα απέστειλαν σε Δημοσιογραφική Ιστοσελίδα του Νομού Κορινθιας. Συγκεκριμένα σύμφωνα με δημοσίευμα της Ιστοσελίδας www.loutrakiblog.gr κάποιοι δίχως να ονοματίζονται προς το παρών τουλάχιστο, το τελευταίο χρονικό διάστημα αποστέλλουν ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΆ ΜΗΝΎΜΑΤΑ και προειδοποιούν για μηνύσεις που θα καταθέσουν εναντίων της ιστοσελίδας , μέσα σε ενα προεκλογικό κλίμα που δείχνει να δυναμιτίζεται με τέτοιου είδους συμπεριφορές. Οσοι επιχειρούν με αυτούς τους τρόπους να υπονομεύσουν και να καπηλευτούν το δημοσιογραφικό έργο συναδέλφων, μας βρίσκουν αντίθετους. Έχουμε την υποχρέωση να μεταδίδουμε και να σχολιάζουμε τα τεκταινόμενα προς όφελος  των Ελλήνων πολιτών. Προσπάθειες εκφοβισμού δε πρόκειται να περάσουν. Στηρίζουμε τους συναδέλφους μας που επιχειρούν να ενημερώσουν υπεύθυνα και έγκυρα τους πολίτες του  τόπου.

Για το ATnews.gr

Σίμος Σοφός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ...
"Διακαής πόθος κάποιων να ελέγξουν τα μέσα ενημέρωσης ή να περιορίσουν τουλάχιστον τις φωνές που ασκούν κριτική, που αποκαλύπτουν και πιθανώς ενοχλούν κάποιους και κάποιες...


Διακαής πόθος η φίμωση του Loutrakiblog.gr

Οι κατηγορίες και οι διαρκείς απειλές έχουν όμως σήμερα ξεπεράσει κάθε προηγούμενο!
Κάποιοι/ες έχουν αναλάβει εργολαβικά τη στοχοποίηση όσων δεν υποτάσσονται στα κελεύσματά τους ενώ θα έπρεπε να ελέγχονται.Το σίγουρο είναι ότι σύντομα,μέσω του Loutrakiblog,η πόλη θα μάθει πολλά που αγνοεί.
Tις τελευταίες μέρες λοιπόν, δεχόμαστε μηνύματα από ανώνυμα τρολ που μας απειλούν με μηνύσεις.Προφανώς δεν τους αρέσουν όσα γράφουμε. Όμως κανένας δε θα μπορέσει να μας φιμώσει, κανένας δε θα μπορέσει να μας υποδείξει τι θα γράψουμε και τι όχι.
Οι απόψεις μας γράφονται και δημοσιεύονται δημόσια χωρίς φόβο και πάθος.
Χωρίς εμπάθεια και χωρίς άλλο σκοπό.
Καθένας μετά, βγάζει τα δικά του συμπεράσματα.
Μπορεί κάποιοι/ες να ενοχλούνται, μπορεί καποιοι/ες να θορυβούνται, μπορεί κάποιοι/ες να συμφωνούν ,μπορεί κάποιοι/ες απλά να διαφωνούν.
Όταν σε μια χώρα όπου η ελευθερία της έκφρασης και της κριτικής είναι απόλυτα κατοχυρωμένη από το Σύνταγμά της εδώ και αιώνες,με τέτοιες πρακτικές, τρομοκρατίας και απειλών, μπορεί να αντιληφθεί κανείς τους κινδύνους που αντιμετωπίζει σήμερα η ενημέρωση.
 Η πολυφωνία και ο πλουραλισμός των απόψεων και της κριτικής είναι όμως τα θεμέλια της δημοκρατίας, όσο και να μη βολεύει κάποιους/ες.Δεχόμαστε λοιπόν "επίθεση" μηνυμάτων και απειλών ότι θα μηνυθούμε για τις απόψεις μας.
Προσοχή λοιπόν γιατί εδώ είμαστε. Οποιος θέλει να μας μηνύσει είναι ελεύθερος να το πράξει.
Προεκλογικά όμως, όχι μετεκλογικά.Και από την στιγμή που θα επιλέξει να πάει δικαστικά,να φροντίσει να έρθει και στο δικαστήριο.Γιατί εμείς,μαζί με πολλούς φίλους και αναγνώστες θα είμαστε εκεί.
Δεν πρόκειται ούτε να εκβιαστούμε, ούτε και να σταματήσουμε. Και αυτό είναι δέσμευση.
To loutrakiblog.gr σεβόμενο πάντα τους αναγνώστες του, έγραφε και γράφει την άποψή του. Θα συνεχίσουμε να το κάνουμε και στο μέλλον.


Κύριοι και κυρίες, πράξτε ότι θέλετε.

Μην ξαναστείλετε όμως "φίλους" να μας εκφοβίσουν, μην ξαναστείλετε μηνύματα, γιατί ξέρουμε ποιοι είστε.Την επόμενη φορά θα δημοσιεύσουμε τα πρόσωπά σας, παρέα με τα μηνύματά σας !

Καλό Σαββατοκύριακο!


Η συντακτική ομάδα του Loutrakiblog"

Share on Google Plus

About ATnews

Ειδησεογραφική καθημερινή ενημέρωση, με θέματα που αφορούν κυρίως τον Νομό Κορινθίας, και την ευρύτερη περιοχή της Πελοποννήσου. Με υπευθυνότητα και με απόλυτη σοβαρότητα στο χώρο της πληροφορικής και της ενημέρωσης από το 1990. Η Ιστοσελίδα αυτή αποτελεί μέλος του δικτύου: www.ATnews.gr / www.MaxRadio.gr / www.Dwrean4u.tk
    Blogger Comment
    Facebook Comment