ΑΓΙΟΙ ΘΕΟΔΩΡΟΙ...Συνεδριάζει το συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας

Σας καλούμε όπως προσέλθετε στο Δημοτικό κατάστημα (αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου άνωθεν του Πολυϊατρείου) της Δημοτικής Κοινότητας , στις 15 Φεβρουαρίου 2019 ημέρα Παρασκευή  και ώρα 18:00 για Τακτική Συνεδρίαση σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων του Ν. 83,88,89 του Ν. 3852/10 για την συζήτηση και λήψη των παρακάτω θεμάτων:

                           

                                           

1)«Λήψη απόφασης περί τους προτεινόμενους χώρους παραχώρησης  απλής χρήσης αιγιαλού & παραλίας ειδικά για παραχώρηση με δημοπρασία, στην Δημοτική Κοινότητα Αγίων Θεοδώρων σύμφωνα με τα οριζόμενα στο Ν.2971/01 και την ΚΥΑ ΔΔΠ0007378/0454ΒΕΞ 2017 (Φ.Ε.Κ. 1636/12-5-2017 τεύχος Β΄)».

2) Περί χορήγησης ή μη άδειας πώλησης πόσιμου νερού, για μεταφορά του εντός διοικητικών ορίων του Δήμου μας για το έτος 2019.

3) Περί χορήγησης ή μη άδειας πώλησης πόσιμου νερού, για μεταφορά του εκτός διοικητικών ορίων του Δήμου μας, για το έτος 2019.

4) Χορήγηση ή μη προέγκρισης εγκατάστασης ψυχαγωγικών παιδειών περιορισμένης διάρκειας , στην πλατεία «ΘΗΣΕΩΣ» Αγίων Θεοδώρων.

 

                                             

 

                                                Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ  ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

                                                  ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ

 

 

                                        ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ-ΣΚΟΥΛΙΚΑΡΙΤΗΣ

Share on Google Plus

About ATnews

Ειδησεογραφική καθημερινή ενημέρωση, με θέματα που αφορούν κυρίως τον Νομό Κορινθίας, και την ευρύτερη περιοχή της Πελοποννήσου. Με υπευθυνότητα και με απόλυτη σοβαρότητα στο χώρο της πληροφορικής και της ενημέρωσης από το 1990. Η Ιστοσελίδα αυτή αποτελεί μέλος του δικτύου: www.ATnews.gr / www.MaxRadio.gr / www.Dwrean4u.tk
    Blogger Comment
    Facebook Comment