Α.Ο Αγιοι θεόδωροι ... Λυθηκε η συνεργασία με το Μάκη Μαριέτη

 

Με μια Λακωνική ανακοίνωση ο Α.Ο Αγίων Θεοδώρων εκανε γνωστή την λύση του συμβολαίου με τον Προπονητή της ομάδας κύριο Μάκη Μαριέτη. Σε σελίδα του στο FB που διατηρεί ο Ποδοσφαιρικός σύλλογος των Αγίων Θεοδώρων ανακοίνωσε την απόφαση λύσης συνεργασίας του με τον συμπαθέστατο Προπονητή συγκεκριμένα αναφέρει :

 

Α.Ο Αγίων Θεοδώρων "Λύθηκε η συνεργασία της ομάδος μας με τον προπονητή ΜΑΚΗ ΜΑΡΓΕΤΗ ,τον οποίον ευχαριστούμε για την καλή συνεργασία που είχαμε και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην προπονητική του καριέρα."

 

Μάκης Μαριέτης «Δυστυχώς η ευτυχώς στο ποδόσφαιρο κρινόμαστε από τα αποτελέσματα έτσι πιστεύω ότι μου αναλογεί ένα μεγάλο μερίδιο των ανεπιτυχών αποτελεσμάτων ! Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Διοίκηση τους παίχτες και τους φιλάθλους για την εμπιστοσύνη και την στήριξη προς το πρόσωπο μου , το σημαντικότερο είναι ότι έκανα ΦΙΛΟΥΣ και εύχομαι τα καλύτερα για την ΟΜΑΔΑ γιατί πραγματικά το ΑΞΙΖΕΙ !!!»

Share on Google Plus

About ATnews

Ειδησεογραφική καθημερινή ενημέρωση, με θέματα που αφορούν κυρίως τον Νομό Κορινθίας, και την ευρύτερη περιοχή της Πελοποννήσου. Με υπευθυνότητα και με απόλυτη σοβαρότητα στο χώρο της πληροφορικής και της ενημέρωσης από το 1990. Η Ιστοσελίδα αυτή αποτελεί μέλος του δικτύου: www.ATnews.gr / www.MaxRadio.gr / www.Dwrean4u.tk
    Blogger Comment
    Facebook Comment